lørdag den 29. december 2012

 Nu er det jo efterhåndet et par dage siden at det var jul, men i skal da ikke snydes for at få et "glædelig jul" med på vejen af den grund! Hos os har julen virkelig været ufattelig indbringende - langt over forventning. Derfor skal i da ikke snydes for et lille kig i vores ønsker - og måske vil det give jer lidt inspiration til, hvad i kan ønske jer til jeres fødselsdag eller at i måske kan være så heldige at finde nogle af tingene på tilbud! 


Sofie fik denne seje Adidas T-shirt. i kan finde den her, Kubus lysestage til 4 lys, løbe Tights fra Adidas, Royal Copenhagen frokosttallerken og See Sheer læbestift fra MAC.

Simon har fået Cap fra Streetammo fra Sofie og lækre fodboldstøvler fra Adidas. Fodboldstøvlerne kan findes her. Fodboldstøvlerne er især gode, da der kan insættes en chip, som kan måle hvor mange spurt der laves, hvor langt der løbes, acceleration osv. Virkelig god at have, hvis man spiller meget fodbold. Chippen kan købes her. 

Hvis i har lyst til at se flere, eller vide mer eom de gave vi har fået, så skriv en kommentar :)







Har i fået nogle gode julegaver? - fortæl os om, hvad i har fået. Sofie kunne godt bruge nogle ideer til hendes fødselsdag :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar